Dirty Shirt

URMATOARELE EVENIMENTE CU Dirty Shirt

7 iun

Faber, Timisoara
14 - 16 iun
Plaja Venus, Marea Neagra

DIRTY SHIRT  este, fără îndoială, una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Ascensiunea formației maramureșene în ultimii 5 ani, atât în țară cât și în străinătate, este una formidabilă. Odată cu lansările albumelor ”Freak Show” în 2013 și ”Dirtylicious” în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care s-au încununat cu locul 2 la finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle, al premiului „Best Romanian Act Metal” la Maximum Rock Awards 2014, cât și al titlului de „Best Romanian Rock Ambassador” în cadrul Metalhead Awards 2014.

În 2017, Dirty Shirt a realizat un proiect extrem de ambițios și original, FolkCore DeTour, un turneu național alături de o orchestră tradițională completă (Ansamblul Folcloric Național Transilvania), concretizat cu un album live înregistrat în cadrul concertului de la Arenele Romane, București.

În prezent, Dirty Shirt poate fi considerată o formație de succes pe scena metal românească, ajungând să atragă un public din ce în ce mai numeros, fiind cap de afiș la cele mai mari evenimente metal din România (Rockstadt Extreme Fest, Metalhead Meeting, Bucovina Rock Castle, etc.)

La nivel internațional, ascensiunea trupei a fost constantă, având la activ numeroase concerte în UK, Germania, Cehia, Franța, Ungaria, cântând alături de formații precum Orphaned Land, Skindred și la diferite festivale, culminând cu participarea la W.O.A. 2019 (cântând în fața a peste 8000 de persoane) și la Rock Heard Festival din Cehia, unde au participat formații precum: King Diamond, Apocalyptica, Lacuna Coil, Avatar și multe altele.

Asculta Dirty Shirt pe Spotify
16,437 ascultatori lunar
21,800 abonati
7,009,673 vizualizari

Warning: include(components/builder-footer.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/roepas/public_html/wp-content/themes/ambilet/page-artist.php on line 293

Warning: include(): Failed opening 'components/builder-footer.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home2/roepas/public_html/wp-content/themes/ambilet/page-artist.php on line 293